törzsvásárlói főoldal elérhetőségek webáruház hasznos dolgok

 

Hűségpont programunkban részt vehet, minden 18. életévét betöltött regisztrált megrendelőnk.

Hűségpont (hűségforint) szerzése:
- Sikeresen lezárt megrendelés esetén a vásárolt összeg minden 100Ft-ja után 1 pontot kap a megrendelő.
- Egyes termékek megvásárlása esetén, a termék mellett feltüntetett pontszám szerezhető. Ez az egyes termékeknél eltérő lehet. Az így szerzett pont (hűségforint) hozzáadódik a vásárolt összeg után szerzett pontokhoz.
- Különféle vásárlói aktivitások esetén extra pontok gyűjthetők. Ezek az aktivitások időszakonként eltérőek lehetnek. Az aktuális aktivitásokról hírlevelünkből, illetve honlapunkon közzétett híreinkből értesülhetsz. 1 hűségforint = 1Ft

A pontok beváltása:
A pontok beválthatóak különféle kedvezményekre, ajándékokra. Ezekről szintén hírlevelünkből vagy honlapunkon találsz információt. A pontért megvehető termékek köre változó. Kedvezmény kupont igényelhetsz pontjaidért, amit beválthatsz a rajta szereplő termékek vásárlásakor.

A beváltás menete:
-Amennyiben összegyűjtött pontjaidat egy konkrét pontért megvehető termék vásárlásánál szeretnéd felhasználni a szokott módon tedd a terméket a kosárba és kezd el a megrendelést. A 2. oldalon, a szállítási és fizetési módok alján megjelenik az „ Önnek van felhasználható egyenlege a pontgyűjtő számláján szöveg, és az egyenleg összege” Jelöld be a felhasználom a pontokat kockát. Ezután a rendszer automatikusan levonja a végösszegből a hűségforintjaid értékét. A megrendelést innen a szokásos módon folytathatod. A pontért megvásárolható terméket körét külön menüpontban megtalálhatod.
-Ha pontjaidat kedvezmény kupon- és az ezen szereplő termék kedvezményes megvásárlására szeretnéd fordítani, válaszd ki a kupont a „kedvezmény kuponok” kategóriából, és a szokásos módon add le a megrendelést. Ne felejtsd el bejelölni a pontgyűjtő egyenleget felhasználom mezőt. Ne felejtsd el a regisztrációkor megadott e-mail címedet, mert ha új e-mail címmel újra regisztrálsz, a rendszer nem találja meg a régi pontjaidat.
A két évnél régebbi pontok minden évben dec. 31-én törlődnek a rendszerből.
Fenntartjuk a jogot, a pontrendszert változtatásához vagy egyoldalú megszüntetéséhez.

Jelenlegi aktivitások, amelyek pontot érnek:
Hírlevélre történő feliratkozás webáruházunkban 5 pont.
A vásárolt termékkel fényképezd le gyermekedet és töltsd fel Facebook oldalunkra: 5 pont. A feltöltés után küldj egy e-mailt, hogy jóváírhassuk pontjaidat.

2016.10.13